joi, 17 iunie 2010

BULETIN INFORMATIV







Acoperişuri măturate de vijelie

Zeci de acoperişuri din Vârciorova au fost măturate, miercuri 16 iunie a.c., de o furtună cu aspect de vijelie. Astfel, au fost afectate parţial acoperişurile a 60 de case, iar trei au fost distruse în totalitate. Au mai suferit distrugeri acoperişurile căminului cultural, dispensarului, bisericii ortodoxe, cât şi cel al bisericii baptiste din localitate.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al juderţului Caraş-Severin a trimis la faţa locului echipaje de pompieri care au sprijin, în măsura posibilităţilor, comunitatea afectată.

Drum închis
Urmare a precipitaţilor abundente ce au dus la scurgeri de pe versanţi, ieri,16 iunie a.c., în jurul orei 18.00, DN 57 care face legătura între localităţile Grădinari – Comorâşte a fost inundat pe o lungime de aproximativ 300-400 m, fiind astfel impracticabil. Pe timpul manifestării fenomenului, în zona respectiva, s-au aflat echipe din cadrul Secţiei Drumuri Naţionale Orşova. În acest caz nu a fost necesară intervenţia pompierilor militari.

Inundaţii
Scurgerile de pe versanţi au dus la inundare unei case, cât şi la curţile şi beciurile a altor şapte case din Ticvaniu Mare. ISU „SEMENIC” a intervenit prin Secţia de Pompieri Oraviţa.
Şi la Bozovici a fost necesară intervenţia pompierilor militari pentru a sprijini la evacuarea apei din curţile şi beciurile a patru case.


CONTACT:
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Plutonier Anca BALINT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu