vineri, 25 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ



CERCETAT PENTRU DISTRUGEREA UNUI APARAT ELECTRONIC DE JOCURI DE NOROC
În data de 24.06.2010, în jurul orei 20.30, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Oraviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a distrus un aparat electronic de jocuri de noroc într-un bar situat în staţia C.F.R. Oraviţa.
În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Oraviţa care l-au identificat pe P. M. D, de 16 ani, din Oraviţa, căruia i-au întocmit dosar penal pentru săvârşire infracţiunii de distrugere.


TÂNĂRĂ DE 24 ANI DEPISTATĂ FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM
În data de 24.06.2010, în jurul orei 21.15, pe raza localităţii Prisaca, a fost depistată M. VIRGINIA CRISTINA, de 24 ani, din comuna Constantin Daicoviciu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
Faţă de M. VIRGINIA CRISTINA se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, al. 1 din O.U.G. 195/2002 republicată.



Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu