luni, 28 iunie 2010

38 de poliţişti vor acţiona zilnic pentru buna desfăşurare a examenului naţional de bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2010

Poliţiştii din Caraş-Severin vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă publică în toate unităţile de învăţământ de pe raza judeţului în care se va organiza Examenul Naţional de Bacalaureat 2010, sesiunea iunie - iulie 2010.
Poliţiştii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la cele 15 unităţi de învăţământ din judeţ în care va avea loc examenul şi la cele două centre zonale de corectare.
În scopul realizării acestui obiectiv vor acţiona conform competenţelor, zilnic, pe perioada desfăşurării examenului de bacalaureat, 38 de poliţişti (dintre care 27 de la structurile de ordine publică şi 11 de la structurile de poliţie rutieră).
Vor fi efectuate patrulări de către poliţiştii din dispozitivele de ordine şi siguranţă publică în timpul deplasării candidaţilor şi a însoţitorilor acestora spre locurile de susţinere a examenelor iar poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier în zona instituţiilor de învăţământ, în scopul prevenirii accidentelor rutiere şi a ambuteiajelor.
De asemenea vor fi luate măsuri specifice de siguranţă publică în zona adiacentă instituţiilor de învăţământ pentru combaterea cerşetoriei şi a comerţului ambulant neautorizat şi vor fi luate măsuri faţă de persoanele care prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară afectează climatul de siguranţă publică.

Insp. ADRIANA BEŢA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu