joi, 17 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ




DECEDAT – GĂSIT ÎN STARE DE PUTREFACŢIE
În data de 16.06.2010, S. Ioan, din Cornuţel Banat, sesizează că în timp ce executa lucrări de construcţie la un imobil de pe strada Racoviţă din Caransebeş, a observat o persoană decedată, aflată în stare de putrefacţie. În urma verificărilor efectuate nu s-a putut stabili identitatea cadavrului care a fost transportat la Morga Spitalului Caransebeş, unde urmează a fi examinat medico-legal.
Se continuă cercetările în vederea stabilirii identităţii cadavrului şi cauzele morţii acestuia.

ACCIDENTE RUTIERE PRODUSE PE FONDUL TRAVERSĂRII NEREGULAMENTARE
- În data de 16.06.2010, orele 11.35, C. FIRUŢA, de 46 ani, din Oraviţa, în timp ce conducea pe strada Zona Gării din localitate un autoturism marca Volkswagen Polo, din direcţia Calea Timişoarei spre strada Răchitovei, acroşează cu parte stângă faţă pe minorul D. D. F., de 12 ani, care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului care a fost transportat la Spitalul Oraviţa, fără a necesita internarea.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

- În data de 16.06.2010, orele 15.25, S. SORIN LUCIAN, de 43 ani, din Oraviţa, în timp ce conducea un autoturism marca Daewoo Matiz pe strada Zona Gării, din direcţia strada Răchitovei spre Gara CFR, acroşează cu aripa strângă faţă pe D. GHEORGHE, de 77 ani, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa, pentru investigaţii medicale, deoarece este cunoscut cu afecţiuni cardiace.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.


NU A ADAPTAT VITEZA LA CONDIŢIILE DE DRUM
În data de 16.06.2010, orele 20.45, P. MARIUS GEORGE, de 24 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism marca Toyota, pe D.N. 68, pe raza localităţii Bucova, pe un segment de drum în lucru, acoperit parţial cu criblură, părăseşte partea carosabilă şi se izbeşte frontal de un postament de beton din faţa unui imobilul.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Oţelu-Roşu.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

CONDUCÂND UN MOPED S-A DEZECHILIBRAT
În data de 16.06.2010, orele 22.40, J. TRANDAFIR, de 65 ani, din localitatea Marga, în timp ce conducea un moped marca Piagio, pe D.C. 2, în localitatea Marga, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, se dezechilibrează şi cade pe carosabil.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Oţelu-Roşu.
Se continuă cercetările cu privire la producerea accidentului.

PRINŞI ÎN FLAGRANT
În noaptea de 16/17.06.2010, în jurul orei 01,00 o patrulă mixtă formată din lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş şi un jandarm, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe strada Aleea Liliacului, au surprins în flagrant trei tineri, având asupra patru calorifere din tablă, sustrase dintr-un spaţiu comercial dezafectat, aparţinând lui P. ADRIAN.
Cei trei autori, W.A-I., V.A.-C. şi D. I.-P., sunt minori cu vârsta cuprinsă între 16 şi 17, toţi cu domiciliul în Caransebeş.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate proprietarului.

Insp. RADU TOMOIAGĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu