luni, 28 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ


COLIZIUNE FAŢĂ - SPATE ÎNTRE DOUĂ AUTOTURISME, SOLDATĂ CU UN RĂNIT UŞOR
În data de 27.06.2010, în jurul orei 09.00, pe D.N. 6, pe raza localităţii Buchin, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală uşoară a unei persoane.
În timp ce D. IULIAN, de 32 ani, din comuna Afumaţi, judeţul Dolj, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş - Orşova, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de către P. IOSIF, de 57 ani, cetăţean român cu domiciliul în Austria, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto P. IOSIF, care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş pentru acordare de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În momentul producerii accidentului ambii conducători auto purtau centura de siguranţă.
În continuare se efectuează cercetari faţă de D. IULIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 184 Cod Penal.

PROFITÂND DE FAPTUL CĂ A ADORMIT ÎN TREN, I-A FURAT BANII DIN POŞETĂ
În data de 27.06.2010, în jurul orei 15.20, Serviciul Poliţiei Transporturi Feroviare Caransebeş a fost sesizat de către A. SOLOMIA, de 60 ani, din Caransebeş, cu privire la faptul că în timp ce călătorea cu trenul din direcţia Reşiţa - Caransebeş, i-a fost sustrasă din poşetă suma de 150 lei.
În urma verificărilor efectuate a fost depistat autorul faptei, B. MARINEL, de 43 ani, din Vişeul de Sus, judeţul Maramureş care, profitând de faptul că victima a adormit, i-a sustras banii din poşetă, după care a coborât în Gara C.F.R. Caransebeş, unde a fost depistat de lucrătorii Serviciului Poliţiei Transporturi Feroviare din localitate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Faţă de B. MARINEL se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu