miercuri, 30 iunie 2010

Poliţiştii cărăşeni sunt alături de cetăţenii afectaţi de inundaţii

În cursul zilelor de 29 şi 30 iunie a.c., peste 35 de poliţişti cărăşeni, în special cei de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră şi de la posturile de poliţie comunale, au desfăşurat activităţi în sprijinul locuitorilor din zona comunelor Armeniş, Teregova dar şi Bozovici, afectate de inundaţii.
Poliţiştii rutieri au asigurat fluenţa şi siguranţa traficului rutier pe şoselele care au fost afectate de alunecări de teren sau au fost acoperite cu apă, interzicând, acolo unde s-a impus, accesul în zonele calamitate, deviind traficul rutier pe rute alternative.
Poliţiştii de ordine publică au executat activităţi de menţinere a ordinii publice în zonele afectate de inundaţii şi au participat alături de lucrători din cadrul I.S.U. Caransebeş la căutarea celor două persoane luate de viitură, în data de 29.06.2010 de pe raza localităţii Sat Bătrân.
Evoluţia fenomenelor hidro - meteorologice este monitorizată în permanenţă iar în cazul producerii de inundaţii, echipe de intervenţie formate din poliţişti sunt pregătite să intervină în sprijinul populaţiei şi pentru limitarea pagubelor.



Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu