miercuri, 30 iunie 2010

UCIŞI DE VIITURĂ



În data de 30.06.2010, în jurul orei 08.00, pe malul stâng al Râului Timiş, în zona localităţii Slatina Timiş, la o distant de 16 m de podul care face legătura între D.N. 6 şi localitatea Slatina Timiş, a fost găsită o persoană de sex feminin decedată.
Aceasta a fost identificata de membrii familiei ca fiind G. S. MARIA, de 40 ani, din Caransebeş, dispărută în urma viiturilor din seara zilei de 29.06.2010 din localitatea Sat Bătrân, în timp ce se deplasa împreună cu soţul său, cu un autoturism, spre municipiul Caransebeş.

În urma activităţilor de căutare efectuate de către lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, a posturilor de poliţie arondate precum şi de către lucrătorii I.S.U. Caransebeş, în jurul orei 11.20, pe raza comunei Slatina Timiş, pe malul stâng al Râului Timiş, în zona numită “Lunca Zăvoiului”, a fost găsit şi cadavrul lui G. S. NICOLAE DORIN, de 47 ani, din Caransebeş, soţul femeii găsite decedată. Acesta era prins într-un gard din scânduri de lemn ce delimitează terenurile agricole.

Cadavrele celor doi soţi au fost transportate la Morga Spitalului Judeţean Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu