luni, 14 iunie 2010

BULETIN DE PRESĂ


CONDUCĂTOR AUTO DEPISTAT BĂUT LA VOLAN
În data de 13.06.2010, în jurul orei 17.25, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa l-au depistat pe M. GHEORGHE, de 26 ani, din Reşiţa în timp ce conducea un autoturism pe strada Piaţa.1 Decembrie din Reşiţa, având o concentraţie alcoolică de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
M. GHEORGHE a fost condus la Spitalul Judeţean din Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie de peste de peste  0,80 g/l alcool pur în sânge.

ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU UN MORT ŞI DOI RĂNIŢI
În data de 13.06.2010, în jurul orei 19.20, pe D.C. 4, s-a produs un accident grav de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor două persoane.
În timp ce R. DANIIL, de 54 ani, din Zăvoi, conducea un autoturism din direcţia Iaz - Ciuta, după trecerea peste podeţul pârâului „Axin”, într-o curbă uşoară la stânga, din neatenţie, a pătruns pe contrasens şi a lovit cu partea lateral stânga faţă o motocicletă, condusă din sens opus de L. TEODOR, de 40 ani, din Obreja.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului motocicletei L. TEODOR, care nu figura în bazele de date ale poliţiei ca fiind posesor de permis de conducere şi rănirea gravă a pasagerului de pe motocicletă, minorul L. C. A., de şase ani, care a fost internat la Spitalul Municipal Caransebeş sub supraveghere medicală.
De asemenea, din accident a rezultat şi vătămarea corporală a conducătorului auto R. DANIIL, care a fost internat la acelaşi spital, pentru acordare de îngrijiri medicale. A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În momentul producerii accidentului conducătorul motocicletei şi pasagerul nu purtau căşti de protecţie.
Conducătorului auto R. DANIIL i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


ŞASE MAŞINI DISTRUSE DE UN ACOPERIŞ SMULS DE VÂNT
În noaptea de 13/14.06.2010, în jurul orelor 02.30, vântul puternic a smuls o bucată din acoperişul scării nr. 2 a blocului nr. 2, de pe Aleea Macilor, ce era construit din schelet de lemn şi acoperit cu plăci de azbociment. Acesta a căzut pe trotuar, avariind în cădere şase autoturisme care se aflau în parcarea din faţa blocului.
În cauză se continuă cercetările.



Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu