luni, 14 iunie 2010

BULETIN INFORMATIV - ISU

Măturaţi de vânt
Vântul puternic înregistrat în noaptea de duminică spre luni (13-14 iunie a.c.) a creat pagube în judeţul Caraş-Severin. Astfel, au fost afectate acoperişurile a două blocuri de locuit din Reşiţa şi Caransebeş, opt autoturisme fiind avariate urmare a prăbuşirii unor elemente de construcţie, iar mai mulţi copaci au căzut creând probleme, inclusiv în traficul rutier.
Tot din cauza vântului, la ora 11.00, zece localităţi/cartiere erau nealimentate cu energie electrică: Câlnic, Moniom, Fârliug, Cornuţel Banat, Caransebeş (parţial), Ohaba Mâtnic, Sasca Montană, Slatina Nera, Ştinăpari şi Cărbunari.

Bombe
Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă „SEMENIC” Caraş-Severin a intervenit, la sfârşitul săptămânii trecute, la două acţiuni de asanare a teritoriului de muniţie neexplodată. Astfel, vineri 11 iunie a.c., ora 18.00, a fost ridicată din zona B-dul Muncii din Reşiţa, o bombă explozivă de aruncător cal. 120 mm, iar duminică 13 iunie a.c., în jurul prânzului, din Râul Miniş, localitatea Bozovici, o bombă de artilerie de cal. 82 mm.
Intervenţiile în cele două situaţii s-au derulat fără incidente, muniţia fiind transportată şi depozitată în siguranţă.



CONTACT:
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Plutonier Anca BALINT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu