joi, 7 aprilie 2011

Ziua Recrutului

Vineri, 8 Aprilie, ora 10:00, ministrul Apărării Vitalie Marinuţa va participa la sărbătoarea Ziua Recrutului, desfăşurată de Centrul Militar teritorial Orhei în comun cu administraţia locală. La acţiunea festivă de petrecere a recruţilor pentru îndeplinirea serviciului militar în Forţele Armate vor lua parte circa 200 de recruţi din raionul Orhei, părinţi, elevi, veterani şi delegaţii ale primăriilor din componenţa raionului.

Programul evenimentului include între altele competiţii sportive la individual şi pe echipe desfăşurate pe stadionul raional Orhei. Recruţii vor concura la alergări pe distanţa de 100 metri, ştafeta, tracţiuni în braţe la bara fixă, ridicarea halterei şi tragerea otgonului. Învingătorii vor fi premiaţi cu diplome şi premii băneşti.

Totodată, în cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu tehnica militară şi să asiste la un program care va include exerciţii de luptă corp la corp, exerciţii de front cu arma şi alte activităţi specifice evenimentului desfăşurat.

Adresa: Oraşul Orhei, Centrul Militar Teritorial, str. V. Lupu 173

Locotenent-colonel Alexandru JOSAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu