vineri, 1 aprilie 2011

Porţi deschise la jandarmi


Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, s-a desfăşurat „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, acţiune ce a avut ca obiective creşterea încrederii populaţiei faţă de activităţile desfăşurate de jandarmi, creşterea transparenţei şi îmbunătăţirea imaginii jandarmeriei în rândul comunităţii locale.
Evenimentul a atras aproximativ 500 de persoane interesate de activităţile pe care le desfăşoară, zi de zi, jandarmii şi dotările de care dispun în executarea misiunilor.
Cea mai mare parte a vizitatorilor au fost elevi de la unităţile şcolare din municipiul Reşiţa. Acestora le-au fost prezentate o parte din tehnica din dotare şi mijloacele logistice aflate în dotarea jandarmilor în cazul diferitelor misiuni executate.
De un deosebit interes, mai ales din partea celor mici, s-au bucurat câinii de serviciu, care alături de subofiţerii conductori au executat câteva exerciţii demonstrative.
Un alt punct de atracţie al festivităţii a fost demonstraţia luptătorilor Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, care au prezentat câteva exerciţii de mobilizare şi reţinere a unei persoane ce se manifestă violent şi elemente generale de autoapărare.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu