luni, 11 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ

FURTURILE NU SCAPĂ NEPEDEPSITE DE POLIŢIŞTI
În cursul zilei de 10.04.2011, poliţiştii au întocmit nu mai puţin de trei dosar penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, astfel lucrători din cadrul Poliţei Oraşului Anina, l-au depistat pe C.N., de 62 ani, care avea supra sa patru cabluri electrice din aluminiu în lungime de 12 metri liniari, sustrase de la o societate comercială de pe strada George Coşbuc, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 3000 de lei.
În urma sustragerii cablului aproximativ 60 de familii au rămas fără curent electric pentru circa două ore.
Lucrători din cadrul Poliţia Municipiului Caransebeş, în urma sesizării despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe strada Muntele Mic de unde au sustras mai multe bunuri, l-au depistat pe V.V. de 19 ani, care a pătruns prin efracţie în imobil de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 2 600 de lei. Poliţiştii au reuşit recuperarea bunurilor şi le-au predat părţii vătămate. Şi în acest caz s-a întocmit un dosar de cercetare penală.
Agentul de pază al unui supermarket din Caransebeş a dat o mână de ajutor poliţiştilor reţinând un bărbat care a sustras din magazin un bax de şase litri de ulei. N.M. în vârstă de 36 ani, a sustras uleiul după care l-a vândut pentru suma de 24 de lei, revenind după aproximativ 30 de minute în incinta societăţii, însă de data aceasta agentul de pază l-a reţinut până la sosirea poliţiştilor.
Şi de această dată prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.


CĂUTAT ÎN FRANŢA, GĂSIT ÎN CARANSEBEŞ
Lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Caransebeş, în cursul zilei de 10.04.2011, au depistat în incinta unui local din municipiu un bărbat căutat de autorităţile franceze.
B.V. în vârstă de 48 ani, a fost condamnat la o pedeapsă de patru ani închisoare şi încarcerat într-un penitenciar din Franţa. În cursul lunii iulie 2010 bărbatul a primit o învoire pentru o zi, însă acesta nu a mai revenit la locul de detenţie.
Poliţiştii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a emis pe numele lui B.V. o ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de 11.04.2011 să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar ulterior să fie predat autorităţilor franceze.

A FOST DEPISTAT AVÂND PERMISUL ANULAT
Lucrători din cadrul Biroului Rutier Caransebeş l-au depistat, în după-amiaza zilei de 10.04.2011, pe B.I. de 28 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Severinului din municipiu având permisul anulat din anul 2007.
Bărbatului i-a fost anulat permisul de conducere în urma unui accident rutier în care cercetările au fost efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
În prezent oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.







PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu