marți, 12 aprilie 2011

Accident pe DN 58


Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în dimineaţa zilei de 12.04.2011, pe DN 58 la ieşirea din localitatea Reşiţa spre Caransebeş.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat din primele cercetări că în timp ce M.IOAN de 35 ani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed şi curbă deosebit de periculoasă la dreapta) şi la mijlocul curbei semiremorca a derapat şi a intrat parţial pe contrasens, acroşând lateral microbuzul condus din sens opus de către J.ION de 38 ani, care transporta un grup de 10 cadre didactice din Reşiţa spre Ezeriş.
În urma impactului microbuzul a fost proiectat în afara carosabilului, parţial pe acostament, fără a se răsturna.
Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului microbuzului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât nu a putut fi testat alcoolscopic din cauza leziunilor suferite.
Din primele cercetări, s-a stabilit că doar conducătorul microbuzului a purtat centura de siguranţă.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui număr de şase persoane, care au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa unde au rămas internate, respectiv conducătorul auto al microbuzului şi a C.SILVIA de 27 ani, B.DELIA de 31 ani, V.SIMONA de 47 ani, D.MARIA de 55 ani, şi L.LOREDANA de 30 ani, toţi pasageri în microbuz.
De asemenea, din accident a mai rezultat rănirea uşoară a patru persoane, respectiv G.MARIANA de 37 ani, N.VERONICA de 37 ani, B.CARMEN de 33 ani şi A.ANA de 46 ani, tot pasageri în microbuz.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu