duminică, 10 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ


 ARBORI TĂIAŢI ILEGAL
În urma unei acţiuni pe linia combaterii infracţiunilor la regimul silvic desfăşurate de către poliţiştii Postului de Poliţie Goruia împreună cu reprezentanţi ai ITRSV Timiş în data de 07.04.2011, pe raza comunei Goruia, în locul numit „Măzărău”, au fost găsiţi depozitaţi un număr de 17 arbori nemarcaţi, din specia gorun.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că arborii găsiţi pe marginea DJ 581 au fost tăiaţi ilegal de către G.I., în vârstă de 44 ani.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăiere de arbori fără drept”, prejudiciul fiind de aproximativ 2800 de lei.

 A FOST DEPISTAT DE POLIŢIŞTI CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT
Poliţişti rutieri, în urma activităţilor de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier desfăşurate pe raza municipiului Caransebeş, l-au depistat pe R.NISTOR de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, având montate pe autovehicul plăcuţe cu numere de înmatriculare ce au fost atribuite unui alt autovehicul.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul oprit pentru control nu este înmatriculat.
În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.


 ACCIDENT RUTIER DIN CAUZA UNUI SCURT CIRCUIT
În data de 08.04.2011, în timp ce L.ADRIAN, în vârstă de 31 ani, conducea o autoutilitară, la ieşire din satul Prilipeţ spre Bozovici a rămas fără lumini din cauza unui scurtcircuit în bord, conform declaraţiei acestuia. Acesta a oprit autovehiculul, moment în care din spate se deplasa un autoturism condus de C.PAVEL, de 25 de ani, care nu a observat autoutilitara, fiind în jurul orelor 23.00, şi a intrat în coliziune frontal dreapta cu partea stângă spate a autoutilitarei, după care a fost proiectat pe sensul opus de mers fiind izbit de un alt autoturism condus regulamentar de V.NICOLAE care a intrat în şanţul din marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto C.PAVEL care a fost internat şi a pasagerului M.PETRU, de 25 de ani, însă acesta a refuzat internarea în spital.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu