joi, 28 aprilie 2011

Sărbători pascale desfăşurate într-un climat de linişte

Pentru siguranţa publică a cetăţenilor, în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte, jandarmii cărăşeni au fost prezenţi, atât în zona lăcaşurilor de cult, cât şi în alte zone cu potenţial criminogen, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite.
Măsurile luate de jandarmii cărăşeni, care au acţionat zilnic pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, apărarea patrimoniului public şi privat, au făcut ca cetăţenii judeţului să se bucure în linişte de celebrarea Învierii Domnului.
Urmare a acestor măsuri, acest an poate fi considerat unul dintre cei mai „liniştiţi” în ceea ce priveşte evenimentele grave săvârşite în această perioadă.
Sărbătorirea tradiţiilor creştine în siguranţă s-a datorat însă şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite corecte în această perioadă de bucurie şi înălţare sufletească.
În perioada premergătoare şi în noaptea de Înviere nu au fost înregistrate evenimente deosebite, iar infracţiunile săvârşite au fost cu mult reduse datorită prezenţei oamenilor legii.
Jandarmii au desfăşurat activităţi specifice şi au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, din care 10 amenzi în valoare totală de 2.700 de lei şi 3 avertismente.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu