miercuri, 20 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ

ALCOOLUL FACE VICTIME
În seara zilei de 19.04.2011, în jurul orelor 21.00, în timp ce I.ION, de 48 de ani, conducea un moped, fără a avea absolvit cursul de legislaţie, pe strada Emanoil Gojdu din Oraviţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Oraviţa unde a rămas sub supraveghere medicală. Conducătorul mopedului, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din primele cercetări a rezultat că bărbatul nu purta casca de protecţie în momentul producerii accidentului.

A ÎNCERCAT SĂ SUSTRAGĂ UN CAPAC DE CANAL
O patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa şi un jandarm l-au surprins pe C.A, în vârstă de 14 ani, în jurul orelor 20.30, în timp ce sustrăgea un capac din fontă de pe un canal de scurgere situat pe strada G.ENESCU şi aparţinea unei societăţi comerciale.
În cauză poliţiştii continuă cercetările întocmind şi un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ACCIDENT RUTIER PE DN 68
Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în ziua de 19.04.2011, în jurul orelor 23.30, pe DN 68 în afara localităţii Obreja.
Cu ocazia cercetării la faţa locului efectuată de către poliţişti s-a constatat că în timp ce B.TIMEEA, în vârstă de 18 ani, conducea un autoturism din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, din cauza vitezei excesive şi lipsei experienţei (a obţinut permisul în urmă cu doar două luni) a intrat în coliziune cu un autovehicul din faţa sa condus de către S.RUSALIN, de 66 de ani.
În urma impactului autoturismul condus de S.RUSALIN a fost proiectat în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un arbore cu partea laterală a maşinii, iar autovehiculul condus de B.TIMEEA a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu partea laterală de capul unui podeţ din beton oprindu-se în şanţ.
Mai multe persoane au fost rănite în accident, respectiv tânăra conducătoare a fost rănită uşor fără a necesita internarea, pasagerii S.NICOLAE, de 41 de ani, S.MARIA de 64 de ani, S.MARIOARA, de 29 de ani şi S.E., de 9 ani, toţi pasageri în autoturismul condus de S.RUSALIN au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale, unde au rămas sub supraveghere medicală.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu