joi, 28 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ

A AVUT MOTIVE SĂ NU RĂMÂNĂ LA LOCUL ACCIDENTULUI
În timp ce lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş – Biroul Rutier desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada Ardealului, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Cazărmii s-a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale însă unul din conducătorii auto a părăsit locul accidentului.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit trei autoturisme avariate. Lângă două dintre autovehicule se aflau şi conducătorii auto ai acestora, care au declarat că ei au parcat maşinile. Cel de-al treilea conducător auto nu a fost găsit la locul accidentului întrucât proprietarul acestuia este plecat în străinătate.
După aproximativ două ore, B.IACOB, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat la sediul poliţiei şi a declarat că el a condus autovehiculul cu care a avariat cele trei autoturisme, însă nu a oprit la locul producerii accidentului întrucât s-a speriat.
B.IACOB, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


DOI ACUMULATORI CU „LIPICI”
În după amiaza zilei de 27.04.2011, G.PETRU a depus o plângere la Poliţia Staţiunii Băile Herculane prin care a sesizat că persoane necunoscute au sustras doi acumulatori auto din curtea unei societăţi comerciale de pe raza staţiunii.
În urma activităţilor întreprinse de către poliţişti s-a reuşit identificarea suspectului, acesta fiind C.DANIEL, în vârstă de 22 de ani.
Cei doi acumulatori în valoare de aproximativ 1400 de lei, care se aflau montaţi pe o autobasculantă, au fost recuperaţi şi predaţi părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



CAPACUL BUCLUCAŞ
Lucrători din cadrul Poliţiei Moldova Nouă în cursul zilei de 27.04.2011, în jurul orelor 16.30, au intervenit la un accident rutier mai deosebit.
În timp ce N.ADRIAN, de 22 de ani, conducea un autoturism pe strada Dunării din oraş a trecut cu roţile din dreapta ale autovehiculului peste un capac de canalizare care s-a întors sub autoturism, s-a agăţat de puntea din spate a acestuia şi l-a ridicat de la sol întorcându-l cu 1800 pe acelaşi sens de mers.
În urma impactului conducătorul auto a fost rănit uşor fiind transportat la Spitalul din Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale unde a rămas internat, iar autoturismul a fost avariat în proporţie de circa 10%.


CU MOPEDUL ÎN BORDURĂ
Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe strada Revoluţiei din Oţelu Roşu, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii acestuia.
În timp ce P.LIDIA, de 18 ani, conducea un moped fără a poseda curs de legislaţie rutieră, în jurul orelor 18.30, din direcţia Haţeg spre Caransebeş, la schimbarea direcţiei de mers la stânga spre strada Dacilor, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul mopedului şi a intrat în coliziune cu o bordură a parcării din dreptul unui imobil.
În urma impactului atât tânăra care conducea mopedul cât şi pasagera D.L., de 15 ani, au fost proiectate pe asfalt.
Cele două tinere au fost rănite uşor, fiind transportate la Spitalul Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internate.
În momentul producerii accidentului, cele două purtau cască de protecţie.
P.LIDIA a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu