vineri, 1 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ

 MARFĂ FĂRĂ DOCUMENTE
În data de 31.03.2011, în jurul orelor 16.00, lucrători Poliţiei Oraşului Bocşa au oprit pentru control o autoutilitară, pe strada Republicii.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către P.MARIAN, de 26 ani, din Reşiţa şi transporta marfă, constând în obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de aproximativ 700 de lei şi legume fructe în valoare de 400 lei, fără a poseda documente de provenienţă.
Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1500 lei.

 ALCOOL ŞI IAR ALCOOL
 In data de 31.03.2011, în jurul orelor 16.30, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oţelu Roşu, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada Mihai Eminescu, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către I.NICOLAE, de 26 ani, iar in urma testării cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.


 În data de 31.03.2011, în jurul orelor 18.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul Rutier, au oprit, pe bulevardul Republicii, pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către S.PETRU, de 45 ani, iar in urma testării cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat o concentraţie de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.







PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu