vineri, 15 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ

O VÂNZĂTOARE A AJUTAT POLIŢIŞTII ÎNTR-UN CAZ DE FURT
Angajata unei societăţi comerciale a sesizat Poliţia Municipiului Caransebeş, în după-amiaza zilei de 14.04.2011, despre faptul că o femeie a sustras din magazin o geacă de copii după care a plecat, însă a reuşit să o reţină pe femeie la aproximativ 30 de metri, până la sosirea poliţiştilor.
În urma verificărilor, oamenii legii au identificat-o pe femeia care a sustras obiectul de vestimentaţie, aceasta fiind C.CAMELIA, în vârstă de 29 de ani.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat iar prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

DOSARUL ŞI ALCOOLUL
Poliţiştii rutieri, în cadrul desfăşurării unei activităţi de supraveghere a traficului pe strada Semenicului din Bocşa în data de 14.04.2011, l-au depistat pe R.NICOLAE, de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea recoltării de probe biologice de sânge şi stabilirii alcoolemiei.
Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

CONDUCERE CU PERMISUL SUSPENDAT = INFRACŢIUNE
Lucrătorii Postului de Poliţie Constantin Daicoviciu, în timp ce executau activităţi de supraveghere a traficului pe DJ 608B, pe raza localităţii Mâtnicul Mare, în data de 16.04.2011, în jurul orei 01.00, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către T.M. de 20 ani, însă acesta a avut reţinut permisul de conducere întrucât nu a respectat normele referitoare la depăşire.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce.

SURPRINŞI DE O PATRULĂ ÎN TIMP CE ÎNCERCAU SĂ SUSTRAGĂ COMPONENTE DE LA O CALE FERATĂ
O patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist şi un jandarm din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, i-au surprins, în cursul zilei de 14.04.2011, pe M.ALIN, de 33 de ani, şi I.ROMAN de 25 de ani, în timp ce sustrăgeau componente de la o cale ferată ce aparţinea unei societăţi comerciale din municipiu.
Cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei, unde oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu