luni, 18 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ

ŞI STUPII DE ALBINĂ SE FURĂ
Lucrătorii Postului de Poliţie Berzasca au început cercetările într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în urma sesizării unui bărbat cu privire la faptul că în perioada 12-15.04.2011 i-au fost furaţi un număr de şase stupi de albine din grădină.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a reuşit identificarea suspecţilor, aceştia fiind B.ION, în vârstă de 20 de ani şi C.ILIE, de 19 ani.
În cauză s-a reuşit recuperarea prejudiciului, în valoare de 500 de lei, în proporţie de 80%.

CU ALCOOL PE DRUMURILE PUBLICE
În cadrul desfăşurării de activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza municipiului Caransebeş în data de 17.04.2011, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Nicolae Bălcescu, în jurul orelor 14.00.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către M.ALIN, în vârstă de 28 ani.
La testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe cea de-a doua însă a refuzat-o.
În cauză, poliţiştii rutieri au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

CONFLICT IZBUCNIT PE FONDUL CONSUMULUI DE ALCOOL
În după – amiaza zilei de 17.04.2011, pe raza comunei Caraşova, în zona sălaşelor din zona locului numit „Pinet”, pe fondul consumului de alcool, între N.IOAN şi E.NICUŞOR a izbucnit un conflict spontan. Cei doi şi-au aplicat reciproc mai multe lovituri E.NICUŞOR fiind căzut, a scos din buzunar un cuţit fără mâner, cu lama de opt centimetri, şi l-a lovit pe N.IOAN în zona abdominală.
Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde în urma investigaţiilor medicale efectuate s-a constatat că nu i-a fost pusă viaţa în pericol şi nici nu a rămas internată.
În cauză poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

8 LUNI ÎNCHISOARE PENTRU CONDUCERE FĂRĂ PERMIS
Lucrătorii din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane împreună cu cei de la Postul de Poliţie Topleţ, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe raza localităţii Topleţ au identificat şi reţinut un bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de opt luni.
Mandatul a fost emis de Judecătoria Caransebeş în data de 15.04.2011 pentru comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii l-au reţinut pe B.IONEl, în vârstă de 37 de ani, în aceeaşi zi în care pe numele său a fost emis acest mandat şi l-au condus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu