vineri, 22 aprilie 2011

ALCOOLUL ŞI SCANDALUL

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa, în seara zilei de 21.04.2011, au fost solicitaţi să intervină la un scandal produs pe raza localităţii Nicolinţ.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, în urma cercetărilor efectuate, au constatat că pe parcursul zilei L.IOAN, de 24 de ani şi S.ZOBAR, de 20 de ani, au consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate.
Rămânând fără bani, S.ZOBAR i-a propus lui L.IOAN să-i vândă un telefon mobil. Cei doi nu au căzut de acord asupra preţului, L.IOAN oferindu-i 100 de lei, au plecat la Naidăş pentru a vinde telefonul.
S.ZOBAR a primit în schimbul telefonului lui alte două telefoane mobile de la R.CĂTĂLIN, după care s-au întors la Nicolinţ.
Ajunşi în faţa imobilului familiei L., S.ZOBAR s-a răzgândit şi a declarat că ori îi dă R.CĂTĂLIN 50 de euro, ori îşi ia telefonul înapoi. L.IOAN a refuzat să mai meargă cu acesta la Naidăş, moment în care între cei doi are loc o altercaţie împingându-se.
S.ZOBAR a lovit-o pe M.GABRIELA iar apoi l-a lovit cu o bucată de lemn pe L.IOAN în zona arcadei, iar la intervenţia unui martor, agresorul părăseşte curtea locuinţei lui L.IOAN.
În prezent poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Un comentariu:

  1. cutremurator! evenimentul asta imi aminteste de romanaul de 27 de ani din Constanta care a pierdut tot la ruleta si ca urmare s-a sinucis. alcoolul si jocurile de noroc sunt ca un pact cu diavolul: ne iau tot ce avem pana si sufletul...

    RăspundețiȘtergere