vineri, 22 aprilie 2011

BULETIN DE PRESĂ


 DOUĂ FURTURI ACELAŞI REZULTAT : DOSARUL PENAL
 În cursul zilei de 21.04.2011, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, în jurul orelor 12.00, de către B.MARIA cu privire la faptul că în timp ce se afla în Piaţa Agroalimentară, o persoană necunoscută i-a sustras din poşetă portofelul în care avea suma de 300 lei şi documentele de identitate.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost identificat şi reţinut suspectul, acesta fiind C.RUDOLF, de 24 de ani.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţii vătămate, iar în cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 O patrulă mixtă formată dintr-un agent din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa şi un jandarm, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare pe strada Daliilor din Reşiţa, în seara zilei de 21.04.2011, în jurul orelor 21.00, l-au surprins pe R.JOZSEF, în vârstă de 41 de ani în timp ce sustrăgea mai multe bunuri.
Bărbatul a pătruns în holul unui imobil de unde a încercat să sustragă o pereche de pantaloni şi un pulover lăsate pe un uscător.
Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 DUPĂ ALCOOLTEST URMEAZĂ DOSARUL PENAL
În cadrul desfăşurării unei activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada 1 Decembrie 1918 din Oraviţa, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către C.ILIE, în vârstă de 41 de ani.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Moldova Nouă unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu