vineri, 21 septembrie 2012

SE FURĂ DIN SUPERMARKETURI

De la începutul săptămânii şi până în prezent, dispeceratul Inspectoratlui de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin  a fost sesizat cu privire la săvârşirea a 3 furturi din supermarketurile de pe raza judeţului.
    Marţi, 18 septembrie a.c, agenţii de pază de la un supermarket din mun. Reşiţa au sesizat jandarmii despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse din magazin. Jandarmii s-au deplasat la faţa locului unde în urma verificărilor l-au identificat pe P.A., în vârstă de 17 ani, din mun. Reşiţa, care pe lângă produsele cumpărate a profitat de neatenţia personalului şi a sustras o cutie de prezervative  pe care a ascuns în haină.
    Miercuri, 19 septembrie, agenţii de pază de la un supermarket din mun. Reşiţa au sesizat jandarmii despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse din magazin. Jandarmii s-au deplasat la faţa locului unde în urma verificărilor l-au identificat pe D.C., în vârstă de 33 ani, din mun. Reşiţa, care pe lângă produsele cumpărate a profitat de neatenţia personalului şi a sustras două becuri halogene pe care le-a ascuns în haină.
În aceeaşi zi, în municipiul Caransebeş, jandarmii au fost sesizaţi cu privire la faptul că două persoane au sustras din supermarket  mai multe bunuri. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că, numiţii B.C., în vârstă de 20 de ani şi N.I. în vârstă de 17 ani, ambii din mun. Caransebeş, au sustras pe lângă bunurile cumpărate, 2 buc. deo natural spray, 1 buc. luciu de buze, 1 buc. ham sintetic şi 1 buc. lesă.
    În urma celor constatate, jandarmii cărăşeni au întocmit celor în cauză actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de comiterea infracţiunii de “furt calificat”, dosarele fiind înaintate parchetelor competente de pe lângă Judecătoria Reşiţa şi Caransebeş în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat reprezentanţilor supermarketurilor.

          
  COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu