luni, 24 septembrie 2012

Bijuterii recuperate

În data de 19 septembrie, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au reuşit identificarea şi reţinerea unui suspect într-un caz de furt comis în cursul lunii iunie a acestui an.
Iniţial, C.CONSTANTIN, a sesizat faptul că din apartamentul său situat pe bulevardul Muncii din Reşiţa, i-au fost sustrase aproximativ 25 de grame de bijuterii din aur a căror valoare se ridica la suma de aproximativ 3500 lei.
Totuşi, în urma investigaţiilor efectuate pe parcursul mai multor săptămâni, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea principalului suspect, un bărbat în vârstă de 30 ani.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar suspectul a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă pentru 24 de ore. În urma prezentării la instanţa de judecată, pe numele tânărului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, în perioada 1998-2008 fiind condamnat de 16 ori pentru săvârşirea de furturi, tentativă la tâlhărie şi tâlhărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu