joi, 27 septembrie 2012

Protest aplanat la Goleţ


În cursul dimineţii de astăzi, 27 septembrie a.c., lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au intervenit pentru a aplana un protest spontan izbucnit în satul Goleţ.
Oamenii legii au intervenit pentru a aplana protestul a aproximativ 30 de oameni, nemulţumiţi că o societate a adus pe raza localităţii un buldozer şi un vagon de dormit (rulotă) pentru exploatarea cărbunelui din zonă.
Cetăţenii au declarat că sunt nemulţumiţi de praful rezultat în urma exploatării care le distruge culturile şi drumurile agricole.
În jurul orelor 12.00 oamenii au renunţat la protest, însă zona va rămâne în atenţia poliţiştilor pentru a preîntâmpina reizbucnirea protestului şi degenerarea acestuia în violenţe.
În urma incidentului la Postul de Poliţie Bucoşniţa au fost depuse două plângeri cu privire la distrugerea rulotei şi a unui geam de la un autoturism aparţinând societăţii comerciale în cauză. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc incidentul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu