joi, 16 septembrie 2010

Pompierii cărăşeni şi întrecerile sportive

Vineri, 17 septembrie a.c., ora 13.00, în sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 7 din Reşiţa, pompierii cărăşeni se vor întrece în cadrul Campionatului de tenis de masă „Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România – ediţia a VII-a”, etapa I, faza judeţeană (pe inspectorat).
La această întrecere s-au înscris sportivi din cadrul unor subunităţi de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin. Câştigătorii vor participa la Etapa interjudeţeană a campionatului ce se va desfăşura în perioada 27-30 septembrie a.c., la Arad.
„Cupa 13 SEPTEMBRIE la fotbal” este o altă competiţie sportivă iniţiată la nivelul ISU „SEMENIC”. Competiţia se va desfăşura sâmbătă, 17 septembrie a.c., începând cu ora 10.00, în sala de sport a şcolii cu clasele I-VIII nr. 8 din Caransebeş. Cupa va fi disputată de echipele constituite la nivelul subunităţilor din Reşiţa, Caransebeş, Oraviţa, Moldova Noua, Bozovici, cât şi de cea formată din cadre de la sediul inspectoratului.
PURTATOR DE CUVINT
PLT.ANCA BALINT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu