marți, 28 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

A FOST DEPISTAT BĂUT LA VOLAN
În data de 26.09.2010, în jurul orelor 03.30, lucrătorii Biroului Rutier Caransebeş, în timp ce executau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada CD Loga, din localitate, au oprit pentru control un autoturism.
Autoturismul a fost condus de către L.ANFILOFIE în vârstă de 39 ani, domiciliat în Caransebeş.
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.42 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge”.


A PRODUS UN ACCIDENT RUTIER ÎN URMA CĂRUIA AU FOST RĂNITE PATRU PERSOANE
În data de 26.09.2010, în jurul orelor 09.30, Poliţia Băile Herculane a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la producerea unui accident rutier pe DN6.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce L.MARIUS, de 19 ani din Mehadia, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Orşova, s-a angajat într-o manevră de depăşire a unui autovehicul, timp în care din sens invers circula regulamentar un alt autoturism condus de C.ELENA, de 41 ani, din Riciu, judeţul Mureş. L.MARIUS a intrat pe sensul acesteia de mers, acroşând autoturismul condus de aceasta, iar carosabilul fiind umed a derapat pe sensul său de mers şi a fost lovit în partea din spate de autovehiculul pe care acesta îl depăşea.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului L.MARIUS, a pasagerilor din maşina condusă de acesta: G.CRINA de 50 ani, D.P., de 17 ani, care au fost transportate la Spitalul Municipal Drobeta –Turnu Severin unde au rămas internate şi a lui L.V., de 17 ani, care a fost transportat la spital dar a refuzat internarea.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A DISTRUS O BARIERĂ DE CALE FERATĂ
În data de 26.09.2010, în jurul orelor 14.30, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Oţelu Roşu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a lovit şi distrus bariera de la pasajul de trecere la nivelul de cale ferată din localitatea Iaz.
În urma verificărilor s-a constatat că T.EMIL, de 35 ani, din Iablaniţa în timp ce conduce un autovehicul pe DN68 a lovit cumpăna barierei din partea dreapta a sensului de mers Oţelu Roşu spre Caransebeş.
Bariera se afla în poziţia închis pentru trecerea unui tren de persoane.
În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului şi a barierei.
Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă.

CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT PE ŞOSELE
În data de 26.09.2010, în jurul orelor 16.30, lucrătorii Biroului Rutier Oţelu Roşu, în timp ce executau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Haţegului din oraş, au oprit pentru control un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de H.DUMITRU de 39 ani, din Oţelu Roşu, însă autorizaţia de circulaţie provizorie a valabilităţi plăcuţelor de înmatriculare a expirat în data de 15.09.2010.
Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

NU A FOST BĂUT DAR A PĂRĂSIT PARTEA CAROSABILĂ CU AUTOTURISMUL PE CARE ÎL CONDUCEA
În data de 26.09.2010, în jurul orelor 14.30, L.VIOREL de 32 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism pe DN 58, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul autovehiculului părăsind partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde a rămas internat.
L.VIOREL a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu