marți, 21 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

CONDAMNAT LA TREI ANI ÎNCHISOARE PENTRU FURT
În data de 20.09.2010, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş l-au identificat şi reţinut pe S.VALENTIN în vârstă de 23 ani, domiciliat în Lugoj, judeţul Timiş care avea emis pe numele său, de Judecătoria Caransebeş în data de 17.09.2010, un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Tânărul condamnat la trei ani închisoare a săvârşit o infracţiune de furt calificat în anul 2009 şi este cunoscut ca persoană fără adăpost.
În prezent acesta se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

ACCIDENTATĂ PE TRECEREA DE PIETONI
În data de 20.09.2010, în jurul orelor 13.00, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Funicularului.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că O.EFTIMIE de 70 ani, domiciliat în Bocşa, în timp ce conducea un autoturism a accidentat-o grav pe M.ELENA de 76 ani, din Bocşa, care se afla în traversarea străzii în mod regulamentar, pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde a rămas internată.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă fiindu-i reţinut şi permisul de conducere.

A CĂZUT CU MOTOCICLUL
În data de 20.09.2010, în jurul orelor 17.30 P.ALEXANDRU în vârstă de 30 ani, domiciliat în Caransebeş în timp ce conducea pe DN 6 din direcţia Caransebeş spre Jupa, un motociclu, a observat un autoturism care circula din sens opus şi care a efectuat manevra de depăşire a unei autospeciale, s-a speriat, a frânat brusc şi s-a dezechilibrat căzând pe carosabil.
Motocicleta a pătruns pe contrasens şi s-a oprit în faţa autospecialei care circula din sens opus fără a exista coliziune între cele trei autovehicule.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motociclului care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş nefiind necesară internarea.
Cei trei conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.
Din primele cercetări s-a stabilit că P.ALEXANDRU purta cască de protecţie iar cei doi conducători purtau centura de siguranţă.

A FOST ACCIDENTATĂ PE DN6
În data de 20.09.2010, în jurul orelor 22.30, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă despre producerea unui accident rutier pe DN6 rezultat cu rănirea gravă a unui pieton.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că S.VICTORIA de 67 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce circula pe partea carosabilă a DN 6 din direcţia Lugoj spre Caransebeş, în dreptul parcării unei societăţi comerciale, nefiind iluminat public, a fost lovită frontal de un autoturism condus de către F.IOAN de 45 ani, din Oţelu-Roşu, care circula în acelaşi sens.
S.VICTORIA a fost rănită grav fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din Caransebeş unde a rămas internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu