luni, 13 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


ACCIDENT RUTIER PE DN68
În data de 12.09.2010, în jurul orelor 05.00, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN 68 soldat cu victime.
În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce I.MIHAI, de 26 ani din Oţelu - Roşu, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Haţeg, înainte de intrarea în localitatea Iaz, din cauza oboselii şi a consumului de alcool a aţipit şi a pierdut controlul volanului, răsturnându-se pe carosabil după care autoturismul a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoara a conducătorului auto şi a pasagerei de pe locul din dreapta faţă – B.IULIA de 18 ani, domiciliată în Oţelu - Roşu, ambii fiind transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, pasagera rămânând internată.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 mg/l alcool pur în sânge.



A ADORMIT LA VOLAN ŞI A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER PE DN6
În data de 12.09.2010, în jurul orelor 13,00, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la producerea unui accident rutier pe D.N.6, în afara localităţii Slatina Timiş, soldat cu victime.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că C.DUMITRU de 55 ani, domiciliat în municipiul Timişoara, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş, într-o curbă la stânga, a aţipit şi a pierdut controlul volanului pătrunzând pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de B.ION, de 18 ani, domiciliat în Teregova.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei S.ANUTA, de 74 ani, rănirea uşoară a conducătorului auto B.ION şi a pasagerelor S. MARIOARA VIORICA de 26 ani, S.A., de 7 ani, S.P., de 10 ani, toţi din comuna Teregova. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Caransebeş unde au rămas internate.
Conducătorul auto C.DUMITRU a fost rănit uşor fiind transportat la Spitalul Municipal Caransebeş unde a rămas internat şi i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto B.ION rezultatul a fost negativ.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu