vineri, 10 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

NU A ADAPTAT VITEZA ŞI A INTRAT CU MAŞINA ÎNTR-UN PARAPET
În data de 09.09.2010, în jurul orelor 08.30, Poliţia Băile Herculane a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 57B.
În urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce D.NICOLAE de 66 ani din comuna Socol, conducea un autoturism pe DN57B, pe raza comunei Iablaniţa, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga şi a intrat în coliziune cu parapetul de beton de pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerelor S. MARIA de 59 ani din Deta şi D.GEORGETA de 63 ani din Socol, care au fost transportate la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

NU A ACORDAT PRIORITATE ŞI A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER
În data de 09.09.2010, în jurul orelor 18.00, în timp ce C. NICOLAE de 72 ani din Caransebeş, conducea un moped pe DC19, la intersecţie cu DN6, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de G.PETRU de 48 ani din comuna Teregova care circula regulamentar pe DN6 din direcţia Orşova spre Lugoj, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului care a fost internat la Spitalul Municipal Caransebeş unde i-a fost recoltată şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă

AUTORI DE FURT DEPISTAŢI DE POLIŢIŞTII DIN CARANSEBEŞ
În data de 09.09.2010, în urma verificărilor efectuate de către lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost identificaţi şi depistaţi autorii unui furt săvârşit în data de 03.09.2010.
D. LAURENŢIU SORIN de 28 ani, D. IOANA MIHAELA de 22 ani, G. ION de 30 ani şi F. ŞTEFAN NICOLAE de 25 ani, toţi din Reşiţa, au sustras dintr-un sălaş din comuna Păltiniş fier vechi în valoare de 500 lei.
Prejudiciu cauzat a fost recuperat în totalitate.
Celor patru li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

TRANSPORTA MATERIAL LEMNOS FĂRĂ AVIZ
În data de 09.09.2010, în jurul orelor 20.30, lucrători din cadrul posturilor de poliţie Berzovia şi Ramna au oprit pentru control pe DJ 572 un autocamion ce transporta material lemnos.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de C.DUMITRU de 58 ani domiciliat în Măureni, fără a avea aviz de însoţire a mărfii.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2000 lei iar materialul lemnos confiscat.

I S-A ÎNTOCMIT DOSAR PENAL PENTRU CĂ A CONDUS BĂUT UN AUTOTURISM
În data de 09.09.2010, în jurul orelor 23.30, C.SEBASTIAN MIHAI de 31 ani domiciliat în Reşiţa, a fost depistat pe strada Traian Lalescu din localitatea de domiciliu, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Moroasa spre Centrul Civic, având o concentraţie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 mg/l alcool pur în sânge.

MINOR LA VOLANULUI UNUI AUTOVEHICUL
În data de 10.09.2010, în jurul orei 00.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa - Biroul Rutier în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Ţerovei din municipiu, l-au depistat pe S.A. în vârstă de 16 ani în timp ce conducea un autoturism.
La testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a rezultat o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu