joi, 30 septembrie 2010

Locul II pentru poliţiştii caraş - severineni participanţi la cea de-a X a ediţie ALPE-ADRIA CUP „PLAVALAGUNA CHALLENGER”

În perioada 23-26.09.2010 în staţiunea Plavalaguna din Croaţia a avut loc cea de-a X ediţie a concursului de fotbal ALPE-ADRIA CUP „PLAVALAGUNA CHALLENGER organizat de Regiunea Club I.P.A. Istria şi I.P.A. Dolomiti - Cortina.
La acest concurs au participat echipe din diverse ţări, precum Croaţia, Italia, Austria, Ungaria, Serbia, Ucraina, Slovenia, Polonia, Belgia şi bineînţeles România.
Din ţară au participat nouă echipe din mai multe regiuni, după cum urmează: din judeţele Caraş-Severin, Timiş, Bihor, Teleorman şi Argeş câte o echipă, iar din Bucureşti şi Cluj două echipe.
Delegaţia din judeţul nostru a fost formată din comisarul şef de poliţie Oncică Lilică – şeful I.P.A.Caraş-Severin, colonelul în rezervă Străin Ioan, echipa de fotbal alcătuită din opt poliţişti şi doi antrenori.
Echipa din judeţ a participat la concursul organizat pentru secţiunea de peste 35 de ani. Ei s-au „luptat” pentru marele titlu cu încă alte 20 de echipe înscrise la această categorie de vârstă, reuşind să ocupe locul II al podiumului, locul I fiind câştigat de echipa Austriei, meciurile desfăşurându-se pe teren mic de 5+1.
Şi la secţiunea cu vârsta cuprinsă de până la 35 ani au participat 21 de echipe din toate ţările participante.
Poliţiştii păstrează cupa la loc de cinste şi promit că la următorul concurs vor lua marele premiu acasă.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu