vineri, 3 septembrie 2010

Dispăruţii căutaţi de poliţişti

Poliţiştii caraş - severineni continuă cercetările în vederea identificării persoanelor dispărute de la domiciliu în primele opt luni ale acestui an. BÎRSAN SUSANA, APOPEI NECULAI sau VLĂDIA IASMINA MĂDĂLINA sunt câteva persoane dispărute în ultima perioadă de timp pe care lucrătorii din cadrul serviciului de investigaţii criminale încă îi caută.
La cele 38 de persoane existente în evidenţele poliţiştilor la începutul anului ca fiind dispărute se adaugă alte 61 de reclamaţii referitoare la dispariţiile atât a unor minori cât şi a unor majori.
Din cele 61 de reclamaţii un număr de 34 reprezintă minori plecaţi de la domiciliu, din centrele de plasament sau dispăruţi.
În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti au fost identificate 62 de persoane din care 35 sunt minori. Aceştia au fost reintegraţi în familie sau predaţi centrelor de plasament.
În primele nouă luni ale anului trecut s-au înregistrat un număr de 69 reclamaţii privind dispariţii de la domiciliu din care 46 minori, reuşindu-se clarificarea situaţiei în 68 de cazuri din care 45 minori.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu