vineri, 10 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

A FOST DEPISTAT CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT ŞI CU NUMERE FALSE DE ÎNMATRICULARE
În data de 08.09.2010, în jurul orelor 13.00, în timp ce lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul Rutier, efectuau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Timişoarei din municipiu, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de M.ION, în vârstă de 26 ani, din Reşiţa având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 02.07.2010 însă autoturismul avea montate alte numere de înmatriculare.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având plăcuţa cu număr fals de înmatriculare.

I S-A ÎNTOCMIT DOSAR PENAL PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI MATERIILOR EXPLOZIVE
În data de 08.09.2010, în jurul orelor 10.00, în urma unui control efectuat de lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare în staţia CFR Reşiţa Nord a fost depistat T.IONEL de 57 ani, domiciliat în municipiu şi care transporta în bagaj un număr de 494 bucăţi capse genofix.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive iar capsele au fost confiscate.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu