joi, 16 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


UN DOSAR PENAL, CINCI INFRACŢIUNI
În data de 15.09.2010, în jurul orelor 15.30, pe DN 58 la intrarea în municipiul Reşiţa, în timp ce C.STELA - IULIANA de 25 ani din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, s-a angajat în depăşirea unui autoturism aflat în faţa sa condus de M.VASILE, de 52 ani din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, moment în care din sens opus circula un ansamblu de autovehicule format dintr-un autotractor şi o semiremorcă condus de R.FLORIN de 25 ani, din Timişoara.
Pentru a evita coliziunea cu ansamblu de vehicule C.STELA – IULIANA a virat dreapta şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de M.VASILE, pe care l-a proiectat pe contrasens unde a fost acroşat de ansamblu de autovehicule.
În urma accidentului a fost rănită uşor pasagera M.ANA de 48 ani din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde în urma îngrijirilor medicale acordate nu a necesitat internare.
În urma accidentului C.STELA – IULIANA a părăsit locul accidentului revenind după aproximativ 30 de minute.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta nu posedă permis de conducere iar autoturismul pe care îl conducea nu este înmatriculat, având montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorilor auto rezultatele au fost negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

DEPISTAT CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT
În data de 15.09.2010, în jurul orelor 18.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au oprit pe strada Nicolae Bălcescu, pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către B.ROMEO de 37 ani, din Oţelu Roşu, iar numerele de înmatriculare provizorii au fost expirate din data de 09.09.2010.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu