marți, 28 septembrie 2010

Focuri de toamnă

Vineri, 24 septembrie a.c., trei gospodării din localitatea Glimboca, judeţul Caraş-Severin, riscau să fie mistuite într-un incendiu a cărei cauza probabilă de apridere a constituit-o un scurtcircuit electric.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină, în jurul orei 21.00. La faţa locului au fost deplasate trei echipaje de pompieri militari, din cadrul Detaşamentului Caransebeş, care au acţionat, la localizarea şi lichidarea incendiului, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Oţelu Roşu. Incendiul a pornit de la anexa uneia dintre case şi s-a extins la anexele următoarelor două gospodării, existând riscul de propagare şi la alte clădiri.
În urma incendiului au ars acoperişurile clădirilor afectate, pe diferitre suprafeţe, cea mai afectată fiind anexa de la care a pornit incendiul. Valoarea bunurilor salvate se ridică la 500 de mii lei.

Alte incendii înregistrate l-a sfărşitul săptămânii trecute au avut loc sâmbătă, 25 septembrie a.c., la un apartament din Reşiţa, o casă din localitatea Biniş şi una din Fârliug. La Reşiţa şi Fârliug nu a fost necesară intervenţia pompierilor militari, iar la Biniş incendiul a fost localizat de către Serviciul voluntar din localitate. Duminică, 26 septembrie a.c., prin serviciul unic de apel 112, ISU „SEMENIC” a fost anunţat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la un coş de fum, la o casă din localitatea Berzasca. Echipajele de pompieri militari au fost întoarse din drum. Incediul a fost stins de forţele de locale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu