miercuri, 29 septembrie 2010

Poliţiştii caraş - severineni alături de sinistraţi

În data de 28.09.2010 lucrătorii din cadrul Inspectoratului de poliţie al Judeţului Caraş-Severin au demonstrat că pot fi alături de sinistraţii rămaşi în urma inundaţiilor din acest an, inundaţii ce nu au ocolit judeţul Caraş-Severin fiind afectaţi locuitorii mai multor localităţi, printre acestea regăsindu-se şi Slatina Timiş.
Pe lângă ajutorul oferit de poliţiştii caraş - severineni tuturor sinistraţilor din ţară, a venit şi rândul unor familii din acest judeţ a căror locuinţe au fost grav afectate în urma revărsărilor de ape, să fie ajutaţi.
Două familii din Slatina Timiş au beneficiat de acest ajutor acordat de poliţişti.
Una din familii este familia domnului Petru, un bătrân de 82 ani, care locuieşte împreună cu soţia şi cu fiul său într-o casă situată lângă răul care i-a afectat casa. Din ajutorul primit de la autorităţile locale a reuşit să refacă o parte din zid. Poliţiştii i-au întins o mână de ajutor acordându-i o sumă de bani, necesară pentru refacerea acoperişului.
În momentul în care suma de 3500 lei i-a fost înmânată bătrânul avea lacrimi în ochi şi speranţa că înainte de venirea iernii va avea casa reparată.
O altă familie ajutată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin a fost aceea a doamnei STANA care locuieşte împreună cu soţul într-o locuinţă afectată de inundaţiile din această vară. Şi ea îşi va putea repara o parte din casă şi poarta distrusă în urma inundaţiilor, cu cei 2045 de lei oferiţi de poliţişti.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu