joi, 23 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

DEPISTAT CU AUTOTURISMUL NEÎNMATRICULAT
În data de 22.09.2010, în jurul orelor 12.30, lucrătorii Biroului Rutier, din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe Calea Caransebeşului din municipiu, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de L.GORE de 43 ani din Mehadia, iar autorizaţia de circulaţie provizorie pentru numerele de înmatriculare a fost expirată din data de 18.09.2010.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

UN MINOR A VRUT SĂ VADĂ CUM E LA VOLANUL UNEI AUTOUTILITARE
În data de 22.09.2010, în jurul orelor 18.00 Poliţia Băile Herculane, a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Pecinişca.
În urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că S.A. de 13 ani, din Băile Herculane, a urcat la volanul unei autoutilitare staţionate în faţa unui imobil, a răsucit cheile care se aflau în contact, moment în care autovehiculul s-a pus în mişcare lovind o bancă de lemn, iar minorul A.D. în vârstă de 17 ani, domiciliat în Băile Herculane, care stătea pe bancă în momentul când s-a ferit s-a rănit uşor la braţ.
Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Orşova pentru îngrijiri medicale.
Minorul S.A. a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A REFUZAT TESTAREA CU APARATUL ALCOOLTEST ŞI RECOLTAREA PROBELOR BIOLOGICE DE SÂNGE
În data de 22.09.2010, lucrătorii Biroului Rutier Caransebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Teiuşului din municipiu o persoană în stare de ebrietate conduce un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că R.LUCIAN în vârstă de 29 ani, din Caransebeş se afla lângă autoturismul său oprit pe partea carosabilă. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de „refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei”.

A DECEDAT DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA
În data de 22.09.2010, în jurul orelor 19.00, Poliţia Oraşului Moldova Nouă a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN 57A.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce R.ION de 51 ani, domiciliat în Oraviţa, conducea un autoturism din direcţia Baziaş spre Socol, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin vegetaţie aproximativ 50 m după care a revenit pe partea carosabilă, a traversat DN 57A răsturnându-se apoi în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto care a fost transportat la morga Spitalului Moldova Nouă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.







PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu