vineri, 3 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


S-A RĂSTURNAT CU TIRUL PLIN DE GRĂU
În data de 01.09.2010, în jurul orelor 04.30, Poliţia Comunală Teregova a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN6 soldat cu victime.
Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce G. ION VASILE, de 42 ani, din Caransebeş, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o remorcă, în afara localităţii Armeniş din direcţia Caransebeş spre Orşova, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a intrat în balans, răsturnându-se pe partea dreaptă a sensului de mers. Încărcătura de grâu pe care o transporta s-a împrăştiat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei G.CAMELIA CORNELIA, de 38 ani, din Caransebeş, care a fost internată la Spitalul Municipal Caransebeş.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

CU MAŞINA ÎN ŞANŢ
În data de 01.09.2010, în jurul orelor 08.30, în timp ce M. IOAN, de 58 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, în afara localităţii Soceni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul autoturismului intrând în şanţul din dreapta al carosabilului.
În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerei M. IOHANA MARIANA de 49 ani, din Reşiţa, care a fost internată la Spitalul de Urgenţă Reşiţa.
Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A FOST NEATENT ŞI A PRODUS UN ACCIDENT RUTIER
În data de 01.09.2010, în jurul orelor 07.30, Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 57.
În urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că B.NICOLAE de 42 ani, din Sicheviţa, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Nicolinţ spre Răcăşdia, într-un moment de neatenţie a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune frontală cu o borna kilometrică şi cu un copac din apropiere, răsturnându-se pe spaţiul verde.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerilor N. MITA DOREL, de 22 ani, din comuna Sicheviţa şi D.VASILE de 29 ani, din Valea Sicheviţei, ambii fiind transportaţi la Spitalul Oraviţa iar ulterior N. MITA DOREL la Spitalul de Urgenţă Reşiţa.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

CU AUTOUTILITARA RĂSTURNATĂ
În data de 01.09.2010, în jurul orelor 14.30, în timp ce P. NICOLAE SIMION, de 42 ani, din municipiul Deva, conducea o autoutilitară, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, în apropiere de localitatea Păltiniş, nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de o altă autoutilitară, care circula în faţa sa. Conducătorul auto a efectuat virajul spre dreapta pentru a evita impactul cu autoutilitara şi a părăsit partea carosabilă unde s-a răsturnat lovind un copac.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui P. NICOLAE SIMION fără a necesita internarea.

A LOVIT CU AUTOTURISMUL DOUĂ PODEŢE
În data de 01.09.2010, în jurul orelor 15.30, în timp ce D.CRISTINEL, de 31 ani, din localitatea Uricani, conducea pe DN 68, în localitatea Băuţar, un autoturism, din cauza unei explozii la anvelopa stânga faţă a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de două podeţe după care s-a răsturnat pe o parte în şanţul de scurgere a apei fluviale.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui D.CRISTINEL care a fost internat la Spitalul Caransebeş.
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ iar în momentul producerii acesta purta centura de siguranţă.

ACCIDENT PE DN 58
În data de 01.09.2010, în jurul orelor 20.30, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la producerea unui accident rutier pe DN58.
În urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce P.ILIE, de 35 ani, domiciliat în comuna Topleţ, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul autovehiculului într-o curbă, părăsind partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei D.MONICA-DANA, în vârstă de 27 ani, domiciliată în Reşiţa, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde a rămas internată.
În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto, rezultatul a fost negativ.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A FOST GĂSIT DECEDAT
În data de 31.08.2010, în jurul orelor 10.00 Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată au privire la faptul că un bărbat a plecat la pescuit în urmă cu două zile în zona localităţii Văliug şi nu s-a mai întors.
S-au desfăşurat activităţi de căutare de către poliţişti, jandarmi şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care împreună cu o echipă de scafandri au găsit în data de 01.09.2010 în jurul orelor 13.30, cadavrul unui bărbat în vârstă de 72 ani, din Reşiţa, în lacul Gozna.
La o examinare sumară acesta nu prezenta urme de violenţă urmând ca după efectuarea necropsiei să se stabilească cauzele decesului.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu