marți, 28 septembrie 2010

Radare pe străzile din Caraş-Severin

În acest sfârşit de săptămână poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin au organizat acţiuni pe toate arterele principale din întreg judeţul cu aparatele radar în urma cărora au aplicat 574 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat şapte infracţiuni.
Suma la care se ridică valoare sancţiunilor depăşeşte 50000 de lei. Din cele 574 de sancţiuni un număr de 467 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, două pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte trei pentru nerespectarea normelor legale referitoare la depăşire.
17 şoferi vor fi pentru următoarele săptămâni doar pietoni, din aceştia şase pentru depăşirea limitei de viteză iar alţi trei conducători auto pentru nerespectarea normelor legale referitoare la depăşire.
Pe lângă contravenţii poliţiştii au constatat şi şapte infracţiuni a căror situaţie se prezintă astfel:
două pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă;
două pentru punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice unui autovehicul neînmatriculat;
una pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
două pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Poliţiştii ne promit că şi în perioada următoare radarele vor fi prezente în trafic pentru prevenirea şi combaterea nerespectărilor regimului referitor la circulaţia pe drumurile publice.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu