marți, 7 septembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ






CU ALCOOL LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM
În data de 05.09.2010, în jurul orelor 20.30, lucrători din cadrul Biroului Rutier Caransebeş în timp ce executau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe DN 6 în localitatea Jupa, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către P.PETRU, de 59 ani, din comuna Constantin Daicoviciu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest constatându-se o concentraţie de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul de Urgenţă Caransebeş unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 mg/l alcool pur în sânge.

URMĂRIT NAŢIONAL DEPISTAT LA CARANSEBEŞ
În data de 03.09.2010, în jurul orelor 22.30 o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Calea Timişoarei din localitate au oprit un bărbat în vederea legitimării.
În urma verificărilor s-a stabilit că R.IOAN, în vârstă de 27 ani, din judeţul Tulcea, figura urmărit naţional şi poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Babadag.
Bărbatul a fost condamnat la un an şi jumătate închisoare pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt în anul 2008. Acesta a sustras 45 de litri motorină dintr-un rezervor al unui tractor şi 100 litri motorină dintr-o magazie.
R.IOAN a declarat că intenţiona să se deplaseze pe raza localităţii Arad la lucru.
În prezent urmăritul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraş - Severin.

CERCETAT PENTRU ÎNŞELĂCIUNE
În data de 02.09.2010, pe baza informaţiilor deţinute de către lucrătorii din cadrul Poliţiei Oţelu Roşu, a fost depistat V.FLORIN DOREL, în vârstă de 30 ani, domiciliat în Glimboca, căutat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune.
Bărbatul în perioada mai-iulie 2010 a pretins şi primit de la 26 de persoane sume cuprinse între 50 şi 200 euro pentru a le duce în Germania la muncă, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2000 de euro.
V.FLORIN DOREL a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, care dispus interdicţia acestuia de a părăsi localitatea de domiciliu fără acordul organului de urmărire penală pentru o perioadă de 30 de zile şi plata integrală a prejudiciului creat în termen de şapte zile.

A FOST LOVIT DE ALICELE UNEI ARME CU AER COMPRIMAT
În data de 06.09.2010, în jurul orelor 05.30, Spitalul Judeţean Reşiţa a sesizat Poliţia Municipiului Reşiţa cu privire la faptul că B.CIPRIAN DAN, în vârstă de 31 ani, domiciliat în Fârliug, s-a prezentat la unitatea medicală fiind rănit la picior de două alice.
Victima a fost însoţită de L.SORIN, de 35 ani, din Fărliug.
Din declaraţiile celor doi rezultă faptul că ei veneau de la Timişoara, iar în zona Valea Pai au oprit autoturismul pentru a-şi face necesităţile fiziologice şi în momentul în care au coborât din maşină mai multe alice au lovit autoturismul rănindu-l în piciorul stâng pe B.CIPRIAN DAN.
În prezent poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cele întâmplate pentru a se stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu