O cabană
din zona localităţii Iersig, a găzduit sâmbătă 20 octombrie a.c., cea de-a V-a
ediţie a concursului „Poliţistul bucătar”, un concurs de gătit la ceaun şi nu
numai.
Activitatea
a fost organizată de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului
Contractual, condus de comisarul Cherteş Mircea şi a reunit opt echipe de
bucătari din rândul poliţiştilor şi poliţiştilor de frontieră din judeţul Caraş-Severin.
Oamenii legii, înarmaţi de această dată cu
multă răbdare şi dibăcie în arta culinară, au încercat să îi cucerească pe cei trei membrii ai juriului
cu reţete speciale, dar mai ales delicioase.
Şi cum
vremea a fost însorită, voia bună i-a cuprins pe toţi cei prezenţi care au
dansat pe ritmuri populare.
Misiunea
juriului a fost una foartea grea întrucât şi anul acesta bucătarii s-au
pregătit temeinic şi au surprins cu reţetele, dar mai ales cu aromele deosebite
ale fiecărui fel de mâncare.
Tocăniţă de
vânat, gulaş, ciorbă de peşte, antricot de viţel cu pere şi sos de afine, dar
şi multe altele, au fost prezente pe masa juraţilor pentru degustare care au
luat în calcul nu numai gustul mâncării şi prezentarea produselor în forma
finită, ci şi dexteritatea concurenţilor, aspectul standurilor şi out-fitul
acestora.
Dată fiind
diferenţa foarte mică între concurenţi, juriul a deliberat cu greu.
Locul întâi
a fost adjudecat de echipa “Aristocraţii„ – echipa Serviciului de Investigare a
Fraudelor, ale căror reţete cu pere au impresionat juriul. Locul doi a revenit echipei Poliţiei Oraşului
Bocşa „Black & white”, iar locul trei a fost obţinut de “Hercules” – echipa
Poliţiei Staţiunii Băile Herculane.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu