marți, 23 octombrie 2012

BULETIN DE PRESĂ

Biciclist decedat


În seara zilei de 22.10.2012, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier produs pe DN 68.
Din cercetările efectuate, rezultă că un biciclist a cărui identitate este necunoscută până în prezent, circula după lăsarea întunericului pe partea carosabila a drumului naţional în afara localităţii Obreja, la ieşirea spre Glimboca, fără să poarte elemente specifice fluorescent-reflectorizante, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de MA de 22 ani, care circula în acelaşi sens de mers.
 În urma producerii accidentului a rezultat decesul biciclistului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi nu s-a aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.
În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la producerea accidentului, precum şi pentru identificarea victimei.


Mandat executat


Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bănia au identificat şi reţinut pe raza de competenţă o persoană, în vederea punerii în executare unui mandat de executare a pedepsei închisorii.
 Astfel, au pus în executare dispoziţiile mandatului emis de Judecătoria Oraviţa la data de 22.10.2012, privind pe numitul SP în vârstă de 25 ani din localitatea Bănia.
Bărbatul a fost reţinut şi predat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, acesta având de executat o pedeapsă de 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu