vineri, 28 decembrie 2012

REVELION 2013

 În perioada următoare, jandarmii cărăşeni sunt preocupaţi de desfăşurarea în bune condiţii a manifestărilor ce se vor desfăşura cu ocazia revelionului, aceştia fiind prezenţi la toate evenimentele publice anunţate.
          Jandarmii vor lua parte la manifestările organizate în cele două municipii şi în oraşul Moldova Nouă cu prilejul sărbătoririi „Revelionului în aer liber“, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică .
    Pentru ca bucuria sărbătorii  să nu fie tulburată şi pentru prevenirea oricăror fapte care să pună în umbră acestă sărbătoare, dorim ca toţi participanţii să respecte indicaţiile organelor de ordine, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi a celor de valoare, să şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.
    În ceea ce priveşte zonele şi localităţile turistice, conducerea inspectoratului a analizat deja situaţia operativă din aceste zone şi a adaptat dispozitivele şi măsurile de siguranţă publică la specificul activităţilor turistice, pentru sporirea siguranţei şi protecţiei turiştilor, pe timpul şederii acestora atât pe Muntele Mic cât şi pe Muntele Semenic.
Pentru a evita situaţiile nedorite, jandarmii montani cărăşeni sfătuiesc turiştii aflaţi la schi, să respecte regulile de folosire a pârtiilor, precum şi recomandările personalului specializat.
În caz de accident, turiştii pot cere ajutorul Jandarmeriei Montane şi  Serviciului Salvamont apelând numărul unic de urgenţă 112, specificând următoarele: datele de identificare ale persoanei care anunţă, ce s-a întâmplat, câte persoane au nevoie de ajutor şi locul unde sunt persoanele aflate în dificultate.

  COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu