joi, 27 decembrie 2012

O poliţistă şi fostul său superior la spital, după ce femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbat în abdomen

SLATINA (MEDIAFAX) - O poliţistă din Balş, însărcinată în cinci luni, şi fostul său superior au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o în trecut, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen, Consiliul de Disciplină al IPJ Olt urmând să ancheteze cazul.
Comisarul Gheorghe Barbu, din cadrul Secţiei de Poliţie Balş, a fost înjunghiat de mai multe ori în abdomen şi la picioare de către Melania Renghea, în vârstă de 27 de ani. Femeia a lucrat în cadrul Secţiei Balş, comuna Bobiceşti, care intră în subordinea comisarului Barbu, iar în urmă cu câteva luni a solicitat şi obţinut mutarea la Secţia de Poliţie din localitatea olteană Brâncoveni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Din primele date a reieşit că, miercuri după-amiază, femeia a mers cu autoturismul său în Morunglav, localitatea de domiciliu a fostului său şef şi, sub pretextul că vrea să îi transmită un mesaj, l-ar fi chemat pe acesta în autoturismul său şi, în urma discuţiei cu acesta, l-ar fi înjunghiat, cel mai probabil, cu un cuţit, de mai multe ori în zona abdominală.
Soţul poliţistei, care este însărcinată, susţine că aceasta ar fi fost violată în trecut de către comisarul Gheorghe Barbu, la acea vreme şeful poliţistei, care susţine că în trecut ar fi fost violată de către fostul său superior şi care ar fi depus plângere în acest sens împotriva acestuia.
Soţul femeii spune că a aflat de toată povestea abia în 22 decembrie şi că a încurajat-o pe aceasta să depună plângere, lucru care s-ar fi petrecut în data de 24 decembrie 2012, la DIICOT Craiova.
"Nevastă-mea mi-a zis că se duce până la farmacie. Nu ştiu cum s-au întâlnit, dar i-a zis să nu o mai şantajeze să renunţe la acuzaţii. Am înţeles că ai încercat din nou să o violeze astăzi (n.r. - miercuri după-amiază), i-a smuls geaca de pe ea, care acum e probă, şi am aflat că l-ar fi înjunghiat cumva, dar nu ştiu cu ce", a declarat Relu Renghea, soţul femeii.
Poliţia nu confirmă însă spusele bărbatului, însă susţine că va ancheta cazul nu doar din perspectiva atacului femeii.
"Nu se cunosc circumstanţele. S-a declanşat cercetarea prealabilă şi a fost sesizat şi Consiliul de Disciplină, care va ancheta cazul. Ambii au fost duşi la spitalul din Slatina, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul va fi tratat pentru plăgile tăiate, iar femeii i se va acorda consultaţie de specialitate, pentru că este însărcinată în luna a cincea. După ce se vor stabiliza, vor fi audiaţi", a declarat Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
"Este vorba despre un poliţist cu multiple plăgi înjunghiate în zona abdomenului inferior. Nu prezintă risc vital, însă va mai rămâne sub supravegherea medicilor. Deocamdată, este pe Unitatea de Primiri Urgenţe, urmând să se stabilească pe ce secţie va fi mutat", a declarat Florin Iordache, managerul Spitalului de Urgenţă din Slatina.
Poliţistul Gheorghe Barbu a mai intrat în atenţia presei în luna martie a anului 2010, când a fost filmat în timp ce consuma băuturi alcoolice, după care ar fi plecat la volanul unei maşini. Barbu a fost oprit atunci de un coleg poliţist care se afla într-o razie, însă Barbu a fugit pe câmp. El a fost cercetat de către colegii săi pentru sustragerea de la recoltarea de probe bilogice, însă nu a fost sancţionat, ci, din contră, la scurt timp ar fi fost promovat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu