luni, 4 iulie 2011

BULETIN DE PRESĂ


SCANDAL LA BAR
În noaptea de 02/03.07.2011, lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Ezeriş au intervenit la aplanarea unui scandal provocat de trei bărbaţi în jurul orelor 03.00.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că G.MARIAN de 25 de ani, C.DORU, de 34 de ani şi I.VALENTIN în timp ce se aflau în faţa unui bar din localitate, au provocat scandal atât prin expresii cât şi prin manifestări care aduc atingere bunelor moravuri.
Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei, unde s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

PERMIS NECORESPUNZĂTOR
În cadrul desfăşurării de activităţi specifice privind supravegherea circulaţiei pe drumurile publice în după-amiaza zilei de 03.07.2011, poliţiştii au depistat un tânăr în timp ce conduce un motociclu neavând permis de conducere corespunzător.
I.LAURENŢIU, în vârstă de 26 de ani, conducea vehiculul pe bulevardul Revoluţia din Decembrie Reşiţa când a fost oprit de poliţişti pentru control.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu