joi, 15 noiembrie 2012

Iordania: atac contra unui post de poliţie, un atacator ucis

Amman, 16 nov /BMTF/ - Persoane înarmate au atacat în noaptea de miercuri spre joi un post de poliţie la Irbid în nordul Iordaniei, unul dintre atacatori a fost ucis şi doisprezece poliţişti au fost răniţi, a anunţat agenţia de presă Petra, citând un comunicat al poliţiei, citate de Agerpres.

Printre altele, la Shafa Badran, în apropierea capitalei Amman, 'bărbaţi înarmaţi folosind arme automate au tras într-un poliţist şi l-au rănit, trăgând direct într-un ochi. El este în stare critică', potrivit aceleiaşi surse.

În atacul din nord, 'doisprezece poliţişti au fost răniţi când un grup de bărbaţi înarmaţi a atacat un post de poliţie la Irbid. Unul dintre bărbaţii înarmaţi a murit într-un schimb de focuri, iar alţi patru au fost răniţi', a indicat comunicatul poliţiei citat de agenţia oficială Petra, preluată de AFP.

Tulburări au izbucnit marţi seară în Iordania după ce guvernul a anunţat o creştere bruscă a preţurilor la carburanţi, cel al gazului crescând cu 53%, iar al benzinei cu aproximativ 12%, la cererea FMI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu