luni, 31 ianuarie 2011

Explozie la Oţelu Roşu

O persoană a decedat, iar alte cinci au fost rănite în urma exploziei înregistrată astăzi la un service-auto din oraşul Oţelu Roşu, judeţul Caraş-Severin. Cauza producerii deflagraţiei nu au fost încă stabilită (ora 13.00).
Victimele au fost preluate de către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin şi transportate la spital (2 – Oţelu Roşu, 1-Caransebeş şi 1-Timişoara).
La faţa locului au fost deplasate două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş pregătite să intervină la incendii şi descarcerare.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă u privire la producere exploziei, la ora 11.15. Au mai fost prezente echipe de intervenţie ale EON şi Enel, cât şi un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Oţelu Roşu. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Clădirea atelierului auto a fost distrusă în proporţie de 90%.


Notă

Serviciul Judeţean de Ambulantă a raportat patru răniţi, cei care au fost preluaţi şi transportaţi cu ambulanţele serviciului. Menţionăm că un rănit s-a prezentat singur la spital.


INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint
isusemenic.ro

Un comentariu:

  1. ce fel de butelie era aia? am inteles ca a afectat si o sala de sport vecina, ca s-a daramat tavanul.

    RăspundețiȘtergere