duminică, 23 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

 EVENIMENTE RUTIERE
 În data de 21.01.2011, în jurul orei 01.00, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Republicii, un conducător auto a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat în coliziune cu un arbore.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că D.IOAN, de 26 ani, în timp ce conducea un autoturism, a derapat şi a intrat în coliziune cu un arbore ornamental situat în afara părţii carosabile.
Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că D.IOAN nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducere a unui autoturism având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge”.

 În data de 21.01.2011, în jurul orelor 07.30 poliţiştii rutieri l-au depistat pe V.GHEORGHE de 52 ani, din judeţul Argeş în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Caransebeşului din municipiul Reşiţa, fără a poseda permis de conducere.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere ”.

 În data de 21.01.2011, în jurul orelor 18.30, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 58 B.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce S.ILIE de 36 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Bocşa, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de B.ADRIANA, de 19 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului M.DANIEL de 21 ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale şi ulterior la Timişoara şi rănirea uşoară a conducătoarei auto B.ADRIANA şi a pasagerei B.ALEXANDRA de 25 ani, ambele fiind transportate la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 În data de 21.01.2011, în jurul orelor 18.00, în timp ce Z.ALEXANDRU, de 25 ani, din Hunedoara, conducea un autoturism, pe DN 58 B, din direcţia Bocşa spre Reşiţa, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum într-o curbă la dreapta, carosabilul fiind acoperit cu mâzgă şi zăpadă, a derapat, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de B.FLORIN, de 49 ani, din judeţul Timiş.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului D.FLORIN de 24 ani, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 În data de 21.01.2011, în jurul orelor 18.45, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 58 B.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce S.VASILE de 52 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism pe strada Grădişte din cartierul Cîlnic, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu mâzgă şi zăpadă, a derapat şi a intrat în coliziune cu poarta unui imobil.
În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit grav şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Reşiţa, unde în urma investigaţiilor a rămas internat.
Pasagerul D.CONSTANTIN, de 40 ani, a fost rănit uşor, fără a fi necesară internarea acestuia.
În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 În data de 22.01.2011, în jurul orelor 23.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş - Biroul Rutier au oprit pentru control, pe raza localităţii Sacu, un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de R.ION, de 38 ani, din Lugoj, care a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere.
Fiind verificat de către poliţişti, bărbatul figura cu permisul anulat din data de 06.08.2009, pentru ucidere din culpă în urma unui accident de circulaţie.
În cauză s-a întocmit un dosar cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căruia i-a fost anulat permisul de conducere.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu