miercuri, 12 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

A FERIT UN CÂINE ŞI S-A RĂSTURNAT
În data de 11.01.2011, în jurul orelor 09.30, pe DN 58B s-a produs un accident rutier.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce R.CLAUDIU, de 32 ani din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Bocşa pentru a feri un câine care a pătruns pe carosabil a virat brusc spre stânga, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat .
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalului Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestuia.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

SUSPECŢII UNUI FURT AU FOST IDENTIFICAŢI
În noaptea de 08/09.01.2011, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o unitate centrală pentru calculator, o bormaşină şi două rotopercutoare dintr-o societate comercială de pe raza municipiului, în valoare de aproximativ 5000 lei.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a reuşit identificarea suspecţilor, aceştia fiind A.C. de 23 ani, J.C. de 23 ani şi S.M. de 16 ani toţi din Reşiţa iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Doi dintre aceştia, A.C. şi J.C. au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa în data de 12.01.2011.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu