vineri, 7 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
În data de 06.01.2011, în jurul orelor 02.00, lucrători din cadrul poliţiei Municipiului Caransebeş - Biroul Rutier, au oprit pe strada Sebeşului din localitate un autoturism pentru control.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de V.MIHAI, de 20 ani, fără a poseda permis de conducere.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

A DISTRUS O BARIERĂ DE CALE FERATĂ
În data de 06.01.2011, în jurul orelor 16.30, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată CFR 48 Bocşa un conducător auto a lovit şi rupt cumpăna barierei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că M.ADRIAN, de 51 ani, domiciliat în Suedia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Gaşpar din Bocşa, nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere, a lovit şi rupt cumpăna barierei ce se afla în poziţia închis.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
M.ADRIAN a refuzat prezentarea permisului de conducere şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 100 lei.
În cauză poliţiştii au întocmit şi un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi semnalizare falsă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu